Asistență
Scrieți-ne. Spuneți-ne ce dispozitiv și ce versiune de sistem aveți, de exemplu „iPhone, iOS 27”, și ce s-a întâmplat. De obicei răspundem în termen de două zile lucrătoare.
Întrebări frecvente
Cum salvez ceva?
În aplicație, apăsați pe „+”. Din alte aplicații, deschideți meniul de partajare și alegeți Postpone It. Pe Mac, faceți clic dreapta pe un link sau pe un text selectat în Safari, folosiți meniul Servicii sau faceți clic pe pictograma ceas din bara de meniu.
Cum activez extensia Safari pe Mac?
Deschideți Safari, alegeți Configurări, apoi Extensii și activați Postpone It.
De ce nu a apărut o notificare?
Pe iPhone sau iPad, deschideți aplicația Configurări → Notificări → Postpone It și permiteți notificările. Pe Mac, folosiți Configurări sistem → Notificări. De asemenea, un mod de concentrare poate reține notificările.
Cum funcționează sincronizarea?
Sincronizarea face parte din Pro și funcționează prin propriul dvs. iCloud. Conectați-vă cu același cont Apple pe fiecare dispozitiv, apoi activați Configurări → Sincronizare în Postpone It. O singură achiziție acoperă iPhone-ul, iPad-ul și Mac-ul dvs.
Sincronizarea nu funcționează.
Verificați dacă fiecare dispozitiv este conectat la iCloud cu același cont Apple, dacă spațiul dvs. de stocare iCloud nu este plin și dacă dispozitivul este online. Postpone It afișează un mesaj în Configurări → Sincronizare când spațiul iCloud este plin sau când v-ați deconectat.
Am un dispozitiv nou. Cum recuperez Pro?
Conectați-vă cu același cont Apple, deschideți Configurări → Sincronizare în Postpone It și apăsați pe Restaurează Pro.
Cum îmi anulez abonamentul?
În Postpone It, deschideți Configurări → Sincronizare → Gestionează abonamentul. Puteți anula și pe iPhone sau iPad, din aplicația Configurări → numele dvs. → Abonamente, sau pe Mac, din App Store, la abonamentele contului dvs. Elementele dvs. rămân pe dispozitive; când Pro se încheie, sincronizarea se pune pe pauză.
Cum obțin o rambursare?
Rambursările sunt gestionate de Apple. Solicitați una la reportaproblem.apple.com.
Cum îmi export sau îmi șterg datele?
Opțiunea Configurări → Exportă datele mele salvează un fișier cu toate elementele dvs. Opțiunea Configurări → Șterge toate elementele locale le elimină de pe dispozitivul respectiv. Politica de confidențialitate explică cum să eliminați copia din iCloud.